In-Italias nyhedsbrev

”Hvor skal vi bo?” – Hotel Abruzzo Marina i badebyen Silvi Marina, Abruzzo

Moderne hotel + børnevenlig + handicapvenlig + badeferie + superstrand + mindre kendt italiensk region. Lyder det, som noget du kunne finde på at søge efter, så læs med her. Leder du bare efter en dejlig uges badeferie ved Adriaterhavet, og kunne godt tænke dig at prøve de mindre kendte strande syd for Midtitalien, så kan du også sagtens læse med. Hotel Abruzzo Marina er for alle!

Af kommunikations- og rejsekonsulent Caroline Qvist Abel, In-Italia

Moderne hotel

Hotel Abruzzo Marina fremstår egentlig køligt moderne på den lidt betagende måde, hvor man foranlediges til at tænke, at det har en højere standard end det måske har (det har det så også: 4 stjerner), fordi detaljerne er udførte i den her plastik-prangende-overproportionerede-polstret-divan-stil, og alligevel virker det indbydende og behageligt takket være smilet bag receptionsskranken og de pæne værelser med tidens ønskelige komfort – alle med egen balkon.

Hotellet har en super central placering på stranden i badebyen Silvi Marina ikke langt fra universitetsbyen Pescara i Italiens frodigste region Abruzzo, og går meget højt op i sit eget serviceniveau og sin tiltrækningskraft. Derfor kan det ud over at tilbyde en gedigen badeferie med pool og strand for fødderne af morgenmadsbufféen, også tilbyde det ekstra, der bør fange børnefamilier og personer med et fysisk handicaps opmærksomhed, for her er der i særdeleshed tænkt på jer!

Børnevenligt

Hotellet har indrettet et brugerbetalt sutteflaskeri (!), hvor forældre til tumlinge (op til 2 år) vil finde et farverigt miljø, der er åbent døgnet rundt, indrettet med køkken og alskens udstyr til opbevaring og opvarmning af eksempelvis sutteflasker og babymad. Køkkenet er også udstyret med en række varieret babymadprodukter fra mos til mælk til kiks mm.

Hotellet tilbyder desuden Baby Club til de 3-6-årige og Mini Club til de 7-12-årige, der inviterer børnene til lege, aktivitet og sjov tilpasset den enkelte aldersgruppe, og det betyder selvfølgelig også mini-dans efter middagen og filmfremvisning. Personalet er flersproget, men taler nok ikke skandinaviske sprog.

Alle værelser har tilmed mulighed for opredning i komfortable køje-udtræks-senge eller almindelige udtrækssenge til op til to børn pr. værelse. Og da der også er restaurant og bar på hotellet, så man kan spise og derefter trække sig hurtigt tilbage, når børnenes sengetid nærmer sig – eller man kan lægge sine børn til at sove, mens man selv nyder en sidste forfriskning på tagterrassen i hotellets ’Over View’-bar – så må dette siges at være et godt familievenligt hotel.

Handicapvenligt

Alle de regler, der gør sig gældende for nybyggeri, og som skal gøre et ophold nemt og behageligt selv for personer med fysiske udfordringer, er fulgt, og der er naturligvis også tænkt på tilgangen til hotellets øjesten: Stranden, hvor der tilbydes særlige kørestole til brug på stranden og ved strandpoolen. Med andre ord, man kan roligt tage på Hotel Abruzzo Marina, selv om man er udfordret på fysikken.

Badeferie & Superstrand

Hotel Abruzzo Marina er det oplagte badeferiehotel beliggende på privat strand med eget badeetablissement, hvor man finder liggestole, parasoller, omklædning, toiletforhold, palmer, legeområde og strandbar. Lige ud for hotellet er der pool og poolbar. Om sommeren serveres brunch på stranden under parasollens skyggegivende helle. Sandet er gyldent og fint, havet blåt og rent, og vanddybden yderst børnevenlig.

Mindre kendt italiensk region

Længst mod vest i Abruzzo er det Appenninernes barske højderyg, der dominerer landskabet og længst mod øst de flade, gyldne sandstrande, der kysser Adriaterhavet goddag og farvel morgen og aften. Abruzzo venter med andre ord med skønne sandstrande og rent hav, et opland med bakkede bjerglandskaber, hvor der er rig mulighed for trekkingture, og mellem bakkerne og bjergene gemmer sig små stille byer. Hvorfor vente?

PRISEKSEMPEL

I ugerne 28-31 koster en overnatning i dobbeltværelse Superior med balkon og havudsigt fra siden 905 kr. for to personer med morgenmad. Børn op til 9 år bor gratis sammen med to betalende gæster i både 1. og 2. ekstra seng, mens børn fra 10 år og voksne betaler en fast procentsats af værelsesprisen for hver ekstra opredning og babyer betaler obligatorisk barneseng.

Læs mere om Hotel Abruzzo Marina i badebyen Silvi Marina (Abruzzo)