In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Mamma Luisa henter inspiration hos kendt dansker

Mamma Luisa løfter i denne måned sløret for, hvorledes hun finder sin inspiration, når de mest nære inspirationskilder er benyttede. Den faste læser vil vide, at hun har samarbejdet med den svenske kendiskok Stefano Catenaccio – og det var et meget udbytterigt samarbejde. Lige for tiden barsler hun med tanken om at besøge den danske meget charmerende og tv-kære kendis-kok Timm Vladimir, der holder til i Valby, København.

Mamma Luisa har tidligere ladet sig inspirere af vore nordiske kokke for at se og høre og smage, hvorledes de fortolker den italienske mad, som vi alle elsker så højt – særligt her hos In-Italia. Og i denne periode arbejder hun frem mod et samarbejde med den tidligere komiker, Masterchef-vinderen Timm Vladimir, der i efteråret 2012 åbnede madskole i smukke, industrielle lokaler klods op af perron 1 på Valby station i København (www.timmvladimirskoekken.dk)

Hun er så langt med sine planer, at hun i løbet af maj vil besøge køkkenet og i egen person indhente spændende materiale, der kan deles ud til In-Italias læsere over sommeren.

I bør derfor opmærksomt følge med, hvis I også kunne tænke jer at få del i Timm Vladimirs fortolkning af italiensk spise.

De bedste forårshilsner fra Mamma Luisa & In-Italia.