In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Vi besøger nye og gamle destinationer

Foråret er en dejlig tid for In-Italia’s medarbejdere. Det betyder nemlig, at vi rejser til Italien både for at besøge hoteller og ferieboliger – og for at opleve byerne og lokalområderne. Disse horisontudvidende rejser gør det nemmere for os at finde det rette feriested i den rette by, så din ferie bliver en dundrende succes.

Dette forår går turen bl.a. til Gardasøen, som historisk set er en højt elsket destination. Vi besøger både søens flade syd med de mange feriecentre og det bjergrige nord med de panoramiske hoteller. Vi tager også til Den Italienske Riviera (Ligurien) – her bliver stemningen ikke mere italiensk og sommerlig. Ud over sø og hav vender vi også snuden mod storbyerne Rom og Venedig og endelig til Sicilien.

Vi tager dog ikke kun til Italien. Den 1. januar 2012 så vores søster-rejsebureau In-France dagens lys – og siden da har vi skabt et online-katalog med mere end 200 hoteller og ferieboliger. Forårets ture til Frankrig lægger vejen forbi Bretagne, Normandiet og Provence.

Se vores online-katalog for Italien: www.in-italia.dk

Se vores online-katalog for Frankrig: www.in-france.dk