In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Sardinien for alle!

Der bliver fra tid til andet lukket flyruter, mens andre dukker op. En af de destinationer, som mange flyselskaber satser på i 2013, er Sardinien. Og således kan du faktisk flyve direkte til Cagliari og Olbia fra Kastrup, direkte til Alghero fra Billund og endelig direkte til både Cagliari, Olbia og Alghero fra Oslo. Derudover er der mange andre muligheder med mellemlanding.

Når det er nemt at komme dertil med fly, så skal der også helst gerne være et bredt udvalgt af hoteller og ferieboliger. På Sardinien har vi hele 77 steder at vælge imellem – deriblandt naturligvis en masse nyheder i vores online-katalog.

Da In-Italia erfarede, at det skulle blive så nemt at komme til Sardinien i år, tog vi straks derned for at finde de skønne boliger, som vi alle går og leder efter. Blandt nyhederne optræder der både klassiske strandhoteller i feriebyer, præsentable og personlige B&B’s, lækre ferielejligheder og endelig de skønneste landsteder (på italiensk: agriturismo) med både pool, lokalt køkken og behagelig kørselsafstand til kystens indbydende sandstrande.

Find dit hotel eller ferielejlighed på Sardinien her eller ring 3315 1313

Se oversigt over flyforbindelser her