In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Mange nye fordele til dig

Skandinaverne gør en dyd ud af fleksibilitets-begrebet, og efterspørger naturligvis også større og større fleksibilitet i planlægningen af familiens ferier. Det er vi lydhøre overfor og derfor har vi hos In-Italia ændret vores annulleringsregler, så de imødekommer dette behov. Vi har også foretaget andre tiltag for at imødekomme dette ønske, således at når man bestiller hos In-Italia, så kan man ligeledes få en måneds gratis forhåndsreservation, så du først skal afbetale på dit ophold 30 dage efter bestillingstidspunktet. Endelig er der gode ’First Minute’-rabatter at hente på næste års ferier, der gælder frem til begyndelsen af 2013.

Nye annulleringsbetingelser

Bestil din ferie hos In-Italia – og må du så efterfølgende ændre dine ferieplaner, så kan dette ske gebyrfrit frem mod afrejsen. Det gælder nemlig fremover, at man kan annullere gebyrfrit frem til nogle uger før afrejse, selvom man har indbetalt både første rate og restbeløb. Når vi nærmer os afrejsen vil det stadig være muligt at annullere gebyrfrit dog i henhold til vores kontraktmæssige forpligtelser. Det betyder, at vi - for eksempelvis et ophold på en agriturismo eller i en villa de sidste 30-45 dage op til afrejsen - kun gradvist kan refundere jer det evt. indbetalte beløb. De nærmere frister fremgår af hver enkelt feriebolig under fanebladene nederst på hver enkelt beskrivelse. For hotelophold gælder det ofte, at man kan annullere gebyrfrit og med fuld refusion frem til nogle få dage før den planlagte ankomst. Men kig altid i fanebladet Annulleringsbetingelser for netop din feriebolig. Læs mere på vores hjemmeside under Salgsbetingelser.

Forhåndsreservér

Ikke nok med at vi har ændret vores annulleringsregler, vi har også indført mulighed for at forhåndsreservere en hvilken som helst feriebolig i 1 mdr., således at man kan få alle ferieplanerne og evt. flybilletterne på plads, inden første rate står til betaling. Læs mere på vores hjemmeside: www.in-italia.dk/

’First Minute’-rabat

Og så er det i denne tid og frem til begyndelsen af det nye år, at der er gode rabatter at hente i form af ’First Minute’-rabatterne, der tilgodeser de kunder, der allerede nu kan beslutte sig for, hvor næste års ferier skal gå hen. Hvor der er rabatter at hente, fremgår af det enkelte sted under fanebladet Se Prislisten.

Afbestillingsforsikring

Husk at tage stilling til dit behov for en afbestillingsforsikring, allerede før du bestiller. Nok har vi indført fleksible annulleringsregler, men alligevel kan det være både aktuelt og rart at have tegnet en afbestillingsforsikring ved bestillingstidspunktet, da denne vil dække i perioden helt frem til afrejsen. Som det fremgår ovenfor, kan vi nemlig kun delvist refundere vores kunder i den sidste periode op til afrejsen. Klik her for at se Goudas forsikringsbetingelser, som vi tilbyder afbestillingsforsikring gennem og her for at se for vores salgsbetingelser.