In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Her holder In-Italia’s medarbejdere selv ferie!

Hvilken bil kører mekanikeren selv i og hvordan bor indretningsarkitekten mon selv? Når fagmanden selv vælger sine produkter, så er det en klar blåstempling! Nu løfter vi en flig for, hvor In-Italia’s egne medarbejdere, som i arbejdsregi ofte rejser landet tykt og tyndt i nord, syd, øst og vest, selv holder ferie i Støvlelandet.

Når man formidler næsten 2000 hoteller og ferieboliger i Italien, så opstår der blandt In-Italia’s medarbejdere ind imellem nogle klare favoritter, hvor vi selv ønsker at holde ferie, når lejligheden byder sig. Disse hotel- og ferieboligfavoritter ligger spredt over hele Italien og har vidt forskellige karakteristika, efter om formålet er romantisk, afslappende eller fx børnefamilievenligt.

Blandt disse særlige steder finder man blandt andet Relais San Damian (Ligurien) til det kræsne par, Hotel Silvio (Comosøen) til livsnyderne og Hotel Leopold (Ligurien) til de magelige og pool/havglade. I det centrale Italien har In-Italia’s medarbejdere valgt det lækre landsted med lejligheder I Veroni (Toscana) og det ærketoscanske Campo agli Olivi (Toscana) – og længere sydpå er valget faldet på det romantiske Hotel Villa Scapone (Gargano NationalparkApulien).Pssst: Brug gerne denne kvalitetssikring og blåstempling til at planlægge en efterårstur til Italien eller vær sikker på allerede nu at få plads til næste års sommerferie.