In-Italias nyhedsbrev

Fantastisk abonnementstilbud fra det svenske Italiensmagasin Solo Italia

In-Italia tilbyder vores læsere af nyhedsbrevet i samarbejde med Solo Italia et eksklusivt tilbud her i juli måned.

Med dette tilbud får du 4 numre for kun 325 SEK inkl. porto! (ca. 275 danske kroner). Det svenske Italiensmagasin Solo Italia er det eneste af sin slags i hele Skandinavien. Det er et magasin, der handler om mad, vin, rejser, kultur, mennesker og kort sagt ... Italien! Alt i en herlig cocktail! Du får altså 132 sider spækket med opskrifter, reportager, interessante krøniker fra alle hjørner af Italien. Magasinet har skribenter som eksempelvis Glenn Strömberg, Alexandra Zazzi og Marcus Birro bare for at nævne nogle stykker. Derudover vil In-Italias egen Marcus Stoltz optræde som gæsteskribent i de kommende numre.

I Solo Italias seneste nummer kan du læse om Amalfikysten, mafiaen, Prosecco-smagning med Andreas Kjörling, Italiens verdensarv, pastakursus, et eksklusivt interview med Andrea Bocelli, uimodståelige opskrifter fra den kendte svenske kok Stefano Catenacci og meget meget mere!

Sådan bestiller du tilbuddet:

Send dit navn og adresse via mail til prenumerera@soloitalia.se. Mærk mailen ’In-Italia’, så har du næste nummer af Solo Italia i postkassen i slutningen af august!

Tilbuddet gælder t.o.m. 31. juli 2012 (ønsker du at abonnere allerede fra det sidst udkomne  nummer, så skal du blot anføre det i mailen).