In-Italias nyhedsbrev

”Hvor skal vi bo?” – Hotel Cristallo i Alagna Valsesia (Valsesia-dalen, Piemonte)

Byen Alagna i Valsesia-dalen i det nordlige Piemontes Alper er velsignet med en guddommelig natur til alle sider. Byen ligger blot en times kørsel fra Ortasøen og ca. 2 timer fra Malpensa Lufthavn ved Milano.

Hotel Cristallo i Alagna Valsesia er en åbenbaring! Hotellet lægger op til ren afkobling, men man kan alligevel blive helt forpustet af de mange aktivitetsmuligheder i området – blandt andet på Sesia-floden og i de omkringliggende bjerge. Blandt det aktive udbud kan man vælge imellem riverrafting, kano, kajak, canyoning, klatring, mountainbike, hydrospeed, bjergvandring, picnic og kabelbane op til 3.000 m.o.h. Jo, listen er alenlang og tilfredsstillelsen stor for den adrenalinhungrende naturelsker.

Men den sporty naturelsker er ikke den eneste, som vil føle stort velbehag på Hotel Cristallo i Alagna Valsesia. Romantikeren og den detaljeorienterede vil elske selve hotellet, som er indrettet i varme farvenuancer og er beliggende ud til den brusende Sesia-flod, der kan nydes fra fællesterrassen. Indretningen er tiltalende og velgennemtænkt. Her slapper sindet og sjælen af, om det er i morgenmadssalen, i loungen eller på de smukke værelser.

Hvis både sportselskeren og romantikeren så samtidig interesserer sig for byfester og lokalstemning, så er Alagna Valsesia i Pimontes Alper det rette valg.

PRISEKSEMPEL

Hele sommeren koster et Classic-værelse med morgenmad for to personer kun 1.000 kr. pr. nat (minimumsophold på 2 dage).

Klik på Hotel Cristallo for at bestille og læse mere.