In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia.dk

Vi har vokseværk, og antallet af medarbejdere vokser støt, hvilket er nødvendigt for at betjene de mange kunder, der søger ferieboliger gennem os. Lokalerne på Østerbrogade er for længst blevet for trange, og derfor er vi i september rykket ind i en ny bygning på Blegdamsvej 104 B ikke langt fra det tidligere kontor. Her kan vores 22 medarbejdere og italienseksperter servicere kunderne på ikke mindre end 1.200 m2.
In-Italia blev grundlagt i 1999 og har i dag kontor i København og et produktionskontor på Sicilien. Vi betjener kunder fra de skandinaviske lande og Tyskland og kan tilbyde Skandinaviens største udvalg af ferieboliger i Italien.

Hos In-Italia har vi alle en bred viden om italiensk kultur, landets seværdigheder og muligheder for oplevelser og vi kan hjælpe dig med at finde netop den rejse, du drømmer om at foretage. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at alle fortjener at opleve det autentiske Italien - et Italien, som alle medarbejderne holder så umådeligt meget af og selv har oplevet ved at bo i støvlelandet.

Her kan du se, hvilke kompetencer de forskellige medarbejdere har.