In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Nye medarbejdere = ny ekspertise

Hos In-Italia sætter vi en ære i at kunne bidrage med forskellig baggrund – både uddannelsesmæssigt og kulturelt og i det hele taget have noget forskelligt med i bagagen. Det betyder, at vi fx har italienskkyndige medarbejdere, der forstår sig godt på børnefamiliernes behov, andre har slået sine gastronomiske folder i Italien eller har måske god erfaring med eksotiske øhop. For nylig har vi budt tre nye rejsekonsulenter velkommen.

Johanna

Johanna er svensk og kender Roms kvarterer som sin egen bukselomme. Hun har boet i Perugia i Umbrien og tabt sit hjerte til det meste af Italien. Johanna rådgiver primært svenske og danske kunder.

Heidi

Heidi er flydende i norsk og dansk med rødderne solidt forankret i Norges fjelde. Hun har længe været dus med rejsebranchen og flere gange rejst Italien tynd. Heidi har boet ved Gardasøen i 1990’erne.

Brian

Brian er en vigtig og uundværlig brik i vores nye projekt i Frankrig. Den nye ferieboligformidler hedder naturligvis In-France, og på www.in-france.dk kan du bestille hotel eller feriebolig både i Paris, Provence, Alsace og Normandiet. Brian er bidt af en gal franskmand, lige som vi andre er bidt af en gal italiener, så hvis du er til Montmartre eller Rivieraen – er Brian den rette.

Velkommen til Johanna, Heidi og Brian.