In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: In-France nu søsat

I december måned 2011 løftede vi en anelse af sløret for vores helt nye projekt, som vi har arbejdet på gennem længere tid. Nu begrænser vi os rent geografisk ikke længere til blot at formidle hoteller og ferieboliger i Italien: den 1. januar 2012 så ferieboligformidleren In-France dagens lys.

Som vores kunder kender det fra Italien, vil vi nu også yde samme service og muligheder i Frankrig. Med nye medarbejdere der brænder for Frankrig, har boet i Frankrig og tænker, taler og ånder for det franske, kan vi nu tilbyde både landsteder med swimmingpool i vinlandskaber til romantikerne, familievenlige feriecentre med mange faciliteter til børnefamilierne og intime byhoteller til alle kulturfrankofilerne.

Vores hoteller og ferieboliger fordeler sig naturligvis på både populære destinationer og de mere autentiske lokaliteter. I begyndelsen vil vores online-rejsekatalog spænde over geografiske områder som Paris, Normandiet, Alsace og Provence med Den Franske Riviera. Der er små 100 hoteller og ferieboliger at vælge imellem, og i den nærmeste fremtid vil udvalget naturligvis blive udvidet løbende.

Hos In-Italia har flere medarbejdere både kendskab til Frankrig og Italien og vil således kunne give god vejledning til kunder, som ønsker at kombinere de to lande, fx i grænseområdet mellem Ligurien og Den Franske Riviera eller Piemonte og Provence.

Du kan altså allerede nu bestille ferieophold i fristende Frankrig. Se udvalget af hoteller og ferieboliger på www.in-france.dk eller ring til os på 7026 1310.