In-Italias nyhedsbrev

”Hvor skal vi bo?” – Muà Room & Breakfast i Bologna

Selv om det stadig er sommer ifølge kalenderen, er det måske ved at være tid til at planlægge et af efterårets små højdepunkter: Hvorfor ikke smutte af sted fra regn og blæst til en solbeskinnet lang efterårs-weekend i betagende Bologna?

Måske tænker man slet ikke over, hvor nemt det rent faktisk er at hoppe ind i et fly for at tilbringe en forlænget weekend i en så skøn by som Bologna? Med bare 2-3 dage til rådighed kan man nå ganske meget. Kulturskatte, shopping, gademarkeder og vin og mad fra Italiens eget spisekammer venter bare på, at du kommer forbi og suger til dig.

Med en travl weekend med fuld fart på oplevelserne og indtrykkene, skal man naturligvis have et dejligt sted at overnatte, så man kan lade op til næste dags strabadser.

En af vores favoritter i Bologna er Muà Bed & Breakfast, en lille bed & breakfast med central beliggenhed og et forfriskende anderledes interiør. Tit består den typisk italienske indretning af en god blanding af blomstrede sengetæpper, andre blomstrede gardiner og lidt skæve farvesammensætninger, men ikke her. Hos Muà er det moderne i højsædet, og det selv om rammerne udgøres af en gammel ejendom med central beliggenhed. Så snart man træder ind af døren, mærker man, hvordan roen sænker sig, og øjet finder hvile i den afstemte palet af rolige jordfarver.

Alle værelserne er nyindrettede med alt hvad man har brug for, og alle er holdt i samme stil: Moderne interiør i afstemte farver, moderne sanitet og naturligvis med internetforbindelse, aircondition og satellit-tv. Hvem har sagt, at italienerne ikke ved, hvad der hører sig til i 2011?

I det forholdsvis lille fællesområde uden for værelserne, som udgør reception og loungeområde, kan man planlægge dagens aktiviteter, imens der spises en rig morgenmad bestående af lokale specialiteter, frisk brød, frugt, juice og mange andre lækkerier.

Hos Muà Room & Breakfast har man forstået at indrette med et godt øje til moderne design uden at gå på kompromis med kvaliteten, så er du stilbevidst og en smule træt af alt det støvede og blomstrede, som findes så mange steder, vil dette nok være lige noget for dig.

PRISER

Ophold på 3 overnatninger i september for to personer i dobbeltværelse på Muà Room & Breakfast kan fås for 2.895 kr. og så er morgenmaden inkluderet. Det er også muligt kun at bestille 2 overnatninger.

Læs mere om Muà Room & Breakfast i Bologna og se hele prislisten.