In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Nu kan du også tage på øhop i Italien

Smør solcreme på skuldrene, sæt stråhatten ned i panden og stig om bord på en af de utallige små-færger, der i pendulfart fragter lystige ø-gæster til de mere ukendte italienske småøer og deres charmerende familiehoteller, intime B&B eller eksotiske resorts.

I 2011 kan man tage på øhop med In-Italia. Vi har nemlig udvidet programmet med flere mindre ø-destinationer: Bl.a. kan vi nu tilbyde ferieboliger på San Pietro Ø ud for Sardiniens syd-vestlige kyst, Panarea Ø mellem Lipari og Stromboli ud for Siciliens nord-østlige kystflade eller Favignana Ø ud for Siciliens nord-vestlige hjørne.

Man behøver ikke få økuller af at tage ophold på en ø! Mange af de italienske småøer rummer, trods deres størrelse, betagende kulturrigdomme, charmerende fiskerlejer og gode muligheder for at møde og indtage den lokale ånd i form af personlige møder med øboerne og deres solrige, traditionsomspundne, saltholdige kost. Og når man har fået nok, kan man jo bare hoppe videre.

De fleste af øerne nås sikkert og komfortabelt med mindre færger eller nyere katamaran-både, med og uden bil. Det er absolut anbefalelsesværdigt at tage en enkelt overnatning indlednings- og afslutningsvis på fastlandet, så man har en fuld rejsedag til rådighed, og en holdbar tids-margin, skulle vind og vejr drille og udsætte afrejsetidspunktet fra øen.