In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Få fuldt udbytte af www.in-italia.dk

”Hvem, hvad, hvor, hvordan, hvornår og hvorfor” tænker man tit, når man besøger en ny hjemmeside. De mange genveje og muligheder for at klikke sig videre og spare tid har kun en reel værdi, hvis brugervenligheden er høj og logikken fremtrædende.

Få her et lynkursus i In-Italia’s forside, så det bliver endnu nemmere for dig at hente inspiration til ferien i Italien, navigere rundt og bestille den rette feriebolig. Velkommen til www.in-italia.dk.

I MIDTEN

Øverst på vores hjemmeside finder du 8 forskellige faneblade med ferieformer, hvor du kan klikke dig ind afhængig af hvilken ferieform, der tiltrækker dig. Vælg fx mellem Sol og strand, Romantik eller Aktiv ferie. Under hvert faneblad finder du konkrete ferieforslag: klik fx på fanebladet Storbyferie, scroll ned og klik på den by, som du ønsker at besøge. Her vil nye faneblade give dig mulighed for at læse mere om byen, se vores hoteller/ferieboliger i byen, læse andres ferieoplevelser, finde udflugter og restauranter og endelig se afstande og kort over området. Du kan altid komme tilbage til forsiden ved at klikke på In-Italia-logoet oppe i venstre hjørne.

I midten under fanebladene har du mulighed for at hente inspiration til ferie og klikke videre på områder eller ferieformer, der er markeret som grønne links. Derudover kan du tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev og læse den aktuelle udgave – og derunder kan du se en udtømmende liste med tilbud og rabatter i hele Italien.

VENSTRE SIDE

Oppe i venstre hjørne kan du søge efter samtlige ferieboliger/hoteller, destinationer eller udflugter ved at indtaste navnet. Alternativt kan du klikke på ’Udvidet søgning’ for at indsætte dine ønsker og datoer og se, hvad der er ledigt og til hvilken pris. Længere nede i venstre side finder du genveje til nyhedsbrevet, rabatter, rejseruter, oversigt over flyforbindelser, vores særskilte ski-site og meget andet.

HØJRE SIDE

Højre side af forsiden holder styr på alle de praktiske informationer som fx kontaktoplysninger, åbningstider, betalingsmuligheder, vejledninger, salgsbetingelser, brugbare links og links til vores svenske, tyske og engelske sites. Og endelig kan du læse anmeldelser af In-Italia på Trustpilot eller blive fan af os på Facebook.