In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Vi har fundet markedets bedste biludlejning i Italien

Nu kan du fuldende din Italiensferie ved at leje biler via In-Italias hjemmeside hos Europas førende biludlejnings-portal Autoescape eller det konkurrencedygtige italienske udlejningsselskab Maggiore.

Vi har hos In-Italia brugt vinteren til at støvsuge markedet for de bedste biludlejningsaftaler i Italien, og har udvalgt biludlejnings-portalen Autoescape og Italiens største biludlejningsselskab Maggiore blandt flere. Dette har vi gjort takket være deres brugervenlige webløsninger og ikke mindst attraktive priser.

Autoescape

Autoescape tilbyder biler fra blandt andet de velkendte udlejningsfirmaer som Hertz, AVIS, Europcar, Maggiore og mange flere. Derfor anbefaler vi fremover vores kunder at rette henvendelse til Autoescape, når der skal findes en lejebil til den kommende ferie i Italien. Leje gennem Autoescape foregår nemt på deres hjemmeside: man vælger periode og ønsket afhentnings- og afleveringsdestination, hvorefter man får mulighed for at vælge den ønskede bil med en prisangivelse. Leje hos Autoescape betyder prisgaranti, fri kilometer, ingen ekstra gebyrer, alle forsikringer inkluderet i prisen, og det samme gælder lokale skatter. Mod et marginalt beløb kan man desuden helt fjerne selvrisikoen. Autoescape er oftest billigst og deres webløsning er meget brugervenlig. De har desuden support på dansk.

Maggiore

Maggiore er Italiens største biludlejningsselskab, og det kan som regel betale sig at leje direkte hos Maggiore, hvis man lejer bilen i en lufthavn og afleverer den i en anden. Deres priser inkluderer stort set alt, hvad man normalt har på sin bil hjemme i Skandinavien (bl.a. fri km, kaskoforsikring uden selvrisiko) undtagen ekstraudstyr. Desuden er deres priser ofte meget konkurrencedygtige, når man nærmer sig afrejsetidspunktet. Maggiore er Italiens største biludlejningsselskab og har kontorer over hele Italien.

Klik her for at se priser og bestille din lejebil i Italien