In-Italias nyhedsbrev

Mere nyt fra In-Italia: Winemakers Dinner på Frederiksberg 29. marts 2011

Italienerinden Letizia Cesani fra den toscanske vingård Cesani kommer til København for at afholde vinsmagning med gourmetmiddag sammen med vinentusiasten Allan Hedstrøm. Letizia er præsident i Vernaccia-konsortiet i San Gimignano. Det fortæller alt om, hvor kompetent en vinmagerinde hun er. Cesani´s vernaccia 2008 blev valgt til Italiens bedste hvidvin i magasinet Il Mio Vino 2010.

Hvor: Quality World, Solbjergvej 3A, ca. 50 m fra Frederiksberg Metrostation / Frederiksberg Centret i København (i kælderen under Hagemann).

Hvornår: Tirsdag d. 29. marts kl. 18:30.

Program: I Aftenens smagesæt skal vi hele vejen rundt om deres fortræffelige vine. Ud over klassevinene får du en udsøgt 4 retters gourmetmenu: Til de hvide vine skal vi have rimmet laks og til de røde lam og okse. Det hele afstemmes med et passende toscansk touch. Vi slutter med en delikat passionsfrugttærte, så det hele vil gå op i en højere enhed.

Tilmelding: Bestilling af billetter til denne hyggelige og udsøgte begivenhed kan ske via www.smagninger.dk senest den 20. marts 2011. Bemærk: begrænset antal pladser.

Pris: Alt dette får du for blot 375,- kr. pr. person

Hvis vinene falder i god smag, vil der være mulighed for at købe dem med hjem.