In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Ingen prisstigninger i 2011

Prisstigninger mig her og prisstigninger mig der! Hos In-Italia kan du trygt og nemt bestille ferieophold i Italien til særdeles fornuftige priser. Heller ikke i år har vi hævet priserne på vores boliger.

Langt over halvdelen af vores 1700 hoteller og ferieboliger i Italien tilbyder igen i 2011 overnatning i charmerende omgivelser til samme priser som i 2010, så på vores hjemmeside www.in-italia.dk finder du ingen ubehagelige prisoverraskelser. Tværtimod så befinder vi os i den anden ende af skalaen, for i år tilbyder vi, på et rekordstort antal af vores steder, særlige rabatter og tilbud, som spænder lige fra rabat ved tidlig bestilling til gratis overnatning efter et vist antal betalte overnatninger. Se alle de gode rabatter her: www.in-italia.dk/discount.asp.

De hoteller og ferieboliger, som har en mindre prisstigning i 2011, har typisk bibeholdt deres priser i en årrække, og lader dem derfor stige lidt i år, mens andre har hævet priserne med, hvad der svarer til en indeksregulering – og dermed BASTA.