In-Italias nyhedsbrev

Månedens bolig: Appartamenti Astoria i Bologna

Centrale, moderne og til gode priser – så enkelt kan man beskrive Appartamenti Astoria. En række dejlige lejligheder i den charmerende universitetsby Bologna i det centrale Italien.

Her i Emilia-Romagnas regionshovedstad tilbyder vi ophold i dejlige, komfortable lejligheder, i kort gåafstand fra byens historiske centrum. Her finder du de velkendte søjlegange, de mange smukke palæer og piazza’er samt de mange lækre forretninger og spisesteder. Her kan du nyde den selvstændighed, som et ophold i lejlighed indbyder til. At slentre en tur igennem det livlige centrum og slå et smut forbi frugt- og grøntmarkedet, tage for sig af lækkerierne, for derefter selv at tilberede et herligt måltid hjemme i lejligheden, er en oplevelse, enhver feinschmecker bør unde sig selv.

Foretrækker man at udforske det lokale køkken på nogle af byens gode restauranter, er Appartamenti Astoria ligeledes et glimrende udgangspunkt. Lejlighederne, som er fordelt i to bygninger, ligger nemlig så centralt, at udvalget af gode restauranter inden for rækkevidde er rigeligt.

Kommer du med tog til Bologna, kan det ikke blive meget nemmere; togstationen ligger ikke mere end 5-10 minutters gang fra lejlighederne.

Er man træt efter en lang dag i byen, er der mulighed for slappe af og nyde en lun aften på den store tagterrasse i Via Galliera. Terrassen er fælles for alle lejlighedernes gæster.

Læs mere om Appartamenti Astoria i Bologna