In-Italias nyhedsbrev

Månedens bolig: Hotel Punta Maquinaz i Cervinia

Er du træt af skiferie på lavbudget, som alligevel aldrig helt holder, skulle du måske prøve noget nyt i år. Et ophold på Hotel Punta Maquinaz hører ikke til i den billige ende af prislisten, men til gengæld får du meget for pengene.

Det familieejede firestjernede hotel som oprindeligt er bygget i 1950 og restaureret i 2004 har meget at byde på og er på en gang et elegant og rustikt bekendtskab. Indretningen er holdt i den traditionelle alpe-stil med træværk, varme farver og ild i pejsen, men samtidig er der mulighed for at benytte det helt moderne wellness-center eller at nyde en drink eller to i cocktailbaren.

Selve beliggenheden er hotellets største force, for herfra har man udsigt til Monte Cervinia – eller Matterhorn, som det imponerende bjerg på hele 4480 m også er kendt som – og de mange andre omkringliggende bjergtoppe. Her kan øjet finde hvile og man kan lade tankerne flyve imens man nyder den friske luft og sneens glitren i solstrålerne.Vender man blikket i den modsatte retning, har man pludselig en charmerende lille gågade med butikker, restauranter og barer foran sig. Cervinia er kendt som et forholdsvist eksklusivt skisportssted og det afspejler sig i bymiljøet, men heldigvis ikke i prisniveauet, som fint matcher andre kendte skidestinationer.

Og hvad så med ski-terrænet, som jo trods alt er noget af det væsentligste, når vi taler om skiferie. 

Terrænet i Cervinia byder på et bredt udvalg af pister for alle niveauer og liftsystemet er kendt som velfungerende og pålideligt. Fra hotellet kan man gå 50 m. til nærmeste lift eller benytte shuttlebus til den store kabinelift kun 300 m. derfra.  

Kort sagt: Hvis tiden er inde til en opgradering af skiferien, er Hotel Punta Maquinaz et godt bud. Bemærk, at priserne omfatter to daglige måltider, og dermed får alle endnu mere tid på pisterne.

Læs mere om Hotel Punta Maquinaz i Cervinia