In-Italias nyhedsbrev

Fotokonkurrence

Endnu engang har vi fået lov at få et lille indblik i jeres dejlige ferieminder via alle de mange smukke, livsbekræftende og personlige fotos, der er blevet indsendt til vores fotokonkurrence. Indsend dit bedste feriebillede fra Italien og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort til In-Italia.


Denne måneds vinderbillede er taget af Camilla Svensson fra Tidaholm i Sverige og viser det myldrende og farverige strandliv i Monterosso, en af de fem byer i Le Cinque Terre – en sand myretue, når det ses lidt på afstand! Dette fine motiv skal fremhæves for at vise en anden side af strandlivet i Italien, der ellers som oftest illustreres med lange snorlige rækker af ens liggestole og parasoller. Stort tillykke til Camilla Svensson og en stor tak til alle andre deltagere i fotokonkurrencen!

Se de billeder vi har modtaget i september her

Der udvælges en ny vinder hver måned, som bliver præmieret med et rejsegavekort til In-Italia på 1.000 kr. Husk, at du stadig kan nå at deltage i oktober måned. For at deltage i konkurrencen skal du sende dit bedste feriebillede fra Italien til foto@in-italia.dk og skrive lidt om, hvor billedet er taget.

Læs mere om fotokonkurrencen her