In-Italias nyhedsbrev

Rom er altid et besøg værd.

Rom er netop blevet kåret til den mest populære hovedstad i Europa, og folk strømmer til "Den evige stad" fra hele verden.
Rom er og bliver nemlig usandsynlig populær ikke mindst på grund af de mange flotte historiske monumenter, de lækre restauranter og de gode shoppingmuligheder, og indenfor det sidste stykke tid er der kommet flere nye attraktioner, bl.a. den nye pave Benedikt XVI.

Derudover blev den første internationale Filmfestival afholdt i Rom i perioden 13. til 21. oktober, hvilket betød, at endnu flere folk end normalt kom til byen i denne periode, ialt ca. 300.000. Det kunne vi og vores kunder mærke i og med, at vi desværre allerede på et meget tidligt tidspunkt på året, måtte melde udsolgt på vores hoteller og lejligheder i efterårsferien.

Igen i 2007 vil der blive afholdt international filmfestival i Rom og uden at tage hensyn til, at vi danskere altså holder efterårsferie i uge 42, har Roms borgmester besluttet, at festivalen skal afholdes i en periode, der overlapper vores kærkomne efterårsferie. Den kommende filmfestival vil helt sikkert igen tiltrække masser af folk, ikke mindst da ingen ringere end Sophia Loren vil være festivalens gæstestjerne. Derfor kommer der her en opfordring til de af vores kunder, der vil til Rom i efterårsferien 2007: - sørg for at bestille i så god tid som muligt!

I november måned har In-Italias Rom-afdeling (Angela og Solveig) været på studietur i Rom for at inspicere lejligheder og hoteller, som vi allerede har på programmet, men ikke mindst for at finde nye, dejlige overnatningsmuligheder til vores kunder. Turen var meget udbytterig og vi er nu i fuld gang med at lave beskrivelser og oprette de nye steder, så vi kan tilbyde et endnu bedre og større program for Rom 2007. Allerede nu kan vi afsløre, at en del af vores nye lejligheder ligger i de lidt oversete, men rigtig dejlige kvarterer Borgo Pio og Prati. Disse kvarterer foretrækkes ofte af romerne selv, når de skal gøre indkøb. På Via Cola di Rienzo, finder du alt hvad hjertet begærer af tøjforretninger, små markeder, et overdækket fødevaremarked, samt Roms mest berømte delikatesseforretning Castroni. I området er der desuden mange hyggelige lokale restauranter. Kvarteret bliver ikke mindre attraktivt af, at det ligger tæt på Peterskirken og Engelsborg. Desuden er det nemt at komme til og fra denne del af Rom, da både busser, sporvogne og metro kører denne vej og har man vandreskoene på, kan man sagtens krydse Tiberen og gå til Piazza del Popolo og Piazza Navona, samt de øvrige seværdigheder i det historiske centrum.

Her kan I se et lille udsnit af nogle af vores nye anbefalelsesværdige hoteller og lejligheder, hvoraf de fleste af hotellerne ligger direkte i det historiske centrum:

Appartamento Pinturicchio
Casa Leonardo
Casa Raffaello

Hotel Andreotti
Hotel della Torre Argentina
Hotel Arenula
Hotel Ponte Sisto