In-Italias nyhedsbrev

Månedens bolig: Relais Ca’ Maffio i Roncade, Veneto

Relais Ca’ Maffio med det mundrette navn kandiderer bestemt og utvivlsomt til et af vores mest romantiske steder i hele Italien. Rammerne er som skabt til et tilbagetrukket og absolut vidunderligt ophold i romancens tegn.

Elementerne, som fylder dette sande maleri ud, udgøres primært af den nyanlagte swimmingpool midt i haven og beliggenheden ned til den idylliske flod Sile, som løber direkte ud i lagunen, hvor Venedig ligger, og hvor man kan besøge de romantiske småøer Torcello og Burano (ejerne af stedet arrangerer gerne romantisk flodsejlads hertil). Kompositionen består dog ikke kun af vand-elementerne pool og flod. Der er også tænkt på det grønne islæt: Den store, fredfyldte park med plæner, skyggekastende træer og alskens botanik opfordrer også til rendyrket meditation.

Vender vi de romantiske øjne indenfor, så møder de mange behagelige elementer både hid og did: En lys og hyggelig morgenmadssal med storskærm og videre op til første sal, hvor der ligger fire forskelligt indrettede værelser i varme farver med lyse trægulve og rummelige badeværelser. Der er en gennemført elegance og omtanke i materialevalg – og derved en rød (eller gul eller grøn) tråd, som gennemsyrer indretningen.
 
Jamen, er det så ikke besværligt at komme hertil? Svaret er klart nej! Relais Ca’ Maffio ligger blot 10 km fra Venedigs internationale lufthavn Marco Polo, og Venedig ligger blot en halv times tid væk og lokker med en kulturel og storbypræget endagsudflugt, hvor man hen under aftenen atter kan søge tilflugt i Relais Ca’ Maffios fortryllende omgivelser.
 
Læs mere om Relais Ca’ Maffio i Roncade, Veneto