In-Italias nyhedsbrev

Fotokonkurrence

Vi modtager stadig feriebilleder fra fotogene Italien i hobetal, og de er alle med i opløbet om det eftertragtede rejsegavekort. Hver evig eneste måned udvælger vi månedens feriebillede blandt de indsendte.

Månedens livsbekræftende vinderbillede er fra højdedragene oppe bag Comosøen. Ophavsmanden Birgit fra Glumsø har indfanget denne stemning under en bjergvandring, hvor hun var vidne til de lokale høstmetoder, som stadig holdes i hævd. Birgit pointerer meget rigtigt, at bedstemoren, der bærer hø på ryggen og smiler glad, er et udtryk for den livskvalitet, man stadig har i Italien! Stort tillykke med førstepladsen og mange tak til de andre bidragydere, som har deltaget i denne måneds fotokonkurrence.  

Se de billeder vi har modtaget i maj her

Der udvælges en ny vinder hver måned, som bliver præmieret med et rejsegavekort til In-Italia på 1.000 kr. Husk, at du stadig kan nå at deltage i juni måned. For at deltage i konkurrencen skal du sende dit bedste feriebillede fra Italien til foto@in-italia.dk og skrive lidt om, hvor billedet er taget.

Læs mere om fotokonkurrencen her