In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Få bedre italiensk madforståelse

Hvorfor lave dårlig italiensk mad, når man kan lave god og veltilberedt italiensk mad?

Det italienske køkken er for længst blevet et verdenskøkken og dermed næsten allemandseje. Det betyder på den ene side, at man kan finde italienske spisesteder over hele verden – deriblandt spisesteder, som giver sig ud for at være italienske, skulle man måske skynde sig at tilføje. For på den anden side udsættes denne verdensomspændende madkultur også ofte for meget misbrug i form af tilberedning med de forkerte råvarer, fejlfortolkning af retterne og manglende kendskab til tilberedningsmetoderne. Hvem har fx ikke prøvet at få ananas på sin pizza, overkogt pasta, en ret uden brød til, og hvad man ellers ville kunne forestille sig, aldrig ville kunne ske i Italien?

Men med In-Italias kulinariske oplevelser bevæger vi os et skridt i den rigtige retning mod en bedre italiensk madforståelse, som kunne være et indblik i hemmeligheden bag pastaens perfekte konsistens, kunsten af et veltilberedt måltid med få gode råvarer eller måske fordybelse i regional madkultur.
 
Hos In-Italia vil vi gerne hjælpe vores kunder til en oplevelse, der rækker langt ud over overnatningen i en hotelseng. Vi tilbyder derfor både madlavningskurser, ostesmagning og hyggelige middage med de lokale på de lokales præmisser.
 
Læs mere om de kulinariske oplevelser herunder eller kontakt os på 3315 1313 for at høre nærmere.