In-Italias nyhedsbrev

Fotokonkurrence

Fotokonkurrencen lever stadig i bedste velgående, og de mange ferieminder fra Italien giver In-Italia-medarbejderne intensiveret lyst til fluks at tage til Italien. Men kun en kan vinde In-Italias rejsegavekort til en værdi af 1.000 kr.

Vores mange fotoglade kunder har ikke ligget på den lade side under Italiensferien. Bidragene til fotokonkurrencen vælter ind, og udvælgelsen er svær, da alle billederne hver på deres måde fortæller en god historie. Vinderbilledet i marts er indsendt af Anne Verde fra Sandefjord i Norge. Billedet forestiller et par legende familiemedlemmer, som endelig er nået frem til deres feriedrøm i Castelfiorentino i Toscana og bærer titlen ”Endelig framme – hoppende glad!” Tak for de mange gode billeder og et stort tillykke til Anne Verde!

Der udvælges en ny vinder hver måned, som bliver præmieret med et rejsegavekort til In-Italia på DKK 1.000. Husk, at du stadig kan nå at deltage i april måned. For at deltage i konkurrencen skal du sende dit bedste feriebillede fra Italien til foto@in-italia.dk og skrive lidt om, hvor billedet er taget.