In-Italias nyhedsbrev

Endnu en vinsmagning i København

Vinsmagningen i København den 11. februar, hvor vi med vinglade kunder dykkede ned i de toscanske druedråber, blev en huskværdig og intim aften i QualityWorld’s stemningsfulde vinkælder midt på Frederiksberg. Derfor har In-Italia sammen med vinentusiasten Allan Hedstrøm besluttet at fortsætte succesen torsdag den 8. april – denne gang med vine fra distriktet Langhe i Piemonte (Norditalien).

Når du ankommer til Villa Cornareas hovedbygning, som er et chateau værdigt, fornemmer du allerede, at det her er noget ganske specielt. Cornarea er et af de mange familieejede vinerier, som laver mindeværdig vin. In-Italia og Allan Hedstrøm Vinimport har et tæt samarbejde som betyder, at vi tilbyder ikke blot overnatning på Villa Cornarea smukke vinslot men nu også deres fortrinlige vine i Danmark.

Vi skal smage hele paletten. Blandt andet den hvide Arneis, som er stort set ukendt i Danmark, men som Cornarea – om nogen – har formået at sætte på landkortet i Italien. Da Cornarea begyndte at satse på Arneis-druen, blev der produceret 80.000 flasker. Heraf stod Cornarea for 70 %. I dag bliver der produceret over 4 millioner flasker! Så der er i den grad tale om, at Cornarea er pioner på Arneis-området. Derudover skal vi også smage på Nebbiolo-druen, som er blevet synonymt med regionen Piemonte – eller mere præcist vindistrikterne Langhe og Roero. Denne fortræffelige drue giver komplekse vine med langt lagringspotentiale.

Hvor: Quality World, Solbjergvej 3A, ca. 50 m fra Frederiksberg Metrostation / Frederiksberg Centret i København (i kælderen under Hagemann).

Hvornår: torsdag d. 8. april kl. 19:00. Forventet varighed er et par timer, men bliv ikke overrasket, hvis tiden skulle løbe lidt fra os, når vi fortæller om vinene, stederne og Italien. Det hænder, når man som os brænder for det.

Program: Vi skal smage på hele Villa Cornareas produktion, som blandt andet vil byde på hvidvinen Roero Arneis og rødvine lavet på den komplekse Nebbiolo-drue. Vi slutter af med en sjældenhed af de helt store, men skulle vi ikke gemme overraskelsen til selve aftenen? Der vil blive serveret italienske specialiteter og friskbagt brød til vinsmagningen.

Tilmelding: ca. 60 pladser efter ”først-til-mølle”-princippet. Tilmelding kan ske her

Pris: 150 kr. pr. deltager

Hvis vinene falder i god smag, vil der være mulighed for at købe dem med hjem.