In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Cykelferie i Italien

Hvorfor ikke forene det behagelige med det aktive? In-Italia tilbyder nu nye muligheder rundt omkring i Italien for tohjulede entusiaster eller for familien, som bare godt kan lide at tilbringe tiden udendørs og få en masse gode oplevelser.

Nu er det ikke længere kun vinsmagning, operaoplevelser og madlavningskurser, som In-Italia tilbyder sine kunder - ud over hoteller og ferieboliger. Vores nye cykelprogrammer giver mulighed for mange nye oplevelser, som ellers ville være besværligt og kompliceret, hvis du selv skulle arrangere det hele, når du kommer ned på destinationen.

En cykelrute giver en enestående mulighed for at opleve landskaber, seværdigheder og møder med lokalbefolkningen, som ikke er muligt i en bil – der ofte har for vane at suse forbi det hele. Samtidig ender man med en god fornemmelse med frisk luft i lungerne og gode lår.

Ruterne ligger ved Gardasøen, Lucca-området, Toscanas kyst eller uden for Rom. Du får både udleveret cykel, GPS (eller kort) og mulighed for teknisk assistance – og får adgang til veludstyrede værksteder.

Læs mere om In-Italias cykelprogrammer her