In-Italias nyhedsbrev

Månedens bolig: Residence Le Serre, Torino

Vi kender alle det store dilemma: natur eller kultur? Skal man vælge storbyferie med kulturelle sanseindtryk eller et hyggeligt landsted med albuerum og swimmingpool, hvor børnene kan få afløb for overskudslageret af energi?

Normalt er det en umulig opgave, hvis man ikke vil give afkald på nogen af disse to muligheder, men lige uden for den smukke, majestætiske storby Torino ligger Residence Le Serre omgivet af frisk luft, grøntsagsdyrkende naboer og et skønt poolområde.

På Residence Le Serre er du blot ca. 15 minutter i bil fra Torino centrum (ca. 10 km) med brede boulevarder, arkader, byporte, markeder, majestætisk arkitektur, Po-floden, nationalt filmmuseeum (som er på den nationale mønt), den største ægyptiske samling uden for Kairo, skønne grønne åndehuller og et hav af konditorier til den søde tand. Samtidig kan man, hvis kulturen stiger én til hovedet, blive på stedet og nyde daselivet ved poolen med den hypnotiserende udsigt til Alpernes profil i baggrunden. Og man kan fortsætte naturoplevelsen med vinsmagning og udflugter i vindistriktet Langhe, blot små 60 km sydøst for Torino.

Læs mere om Månedens bolig: Residence Le Serre, Torino