In-Italias nyhedsbrev

Fotokonkurrence

In-Italias fotokonkurrence har medvind, og vi modtager stadig mange gode bidrag fra kunder, som har taget uforglemmelige ferieminder med hjem fra Italien – som bestemt er værd at dele med andre.

Blandt de mange motiver, som vi har modtaget i november, har udvælgelsesprocessen trukket tænder ud, da mange af billederne kandiderede til en vinderplads. Novembers vinderbillede er taget af nordmanden Tom Erik Nygårdseter og forestiller et klassisk toscansk vinlandskab med en dramatisk himmel og fantastiske farvenuancer. Det skal dog nævnes, at både Rasmus Degnbols religiøse lysindfald, Finn Skovs ’Ro på bjerget’ og Mogens Kjærgaards billedserie fra Sardinien var med i opløbet. Tak for de mange gode billeder og et stort tillykke til Tom Erik Nygårdseter!

Se alle de billeder vi har modtaget her

Der udvælges en ny vinder hver måned, som bliver præmieret med en handy kuffert fra Samsonite – husk, at du stadig kan nå at deltage i december måned. For at deltage i konkurrencen skal du sende dit bedste feriebillede fra Italien til foto@in-italia.dk og skrive lidt om, hvor billedet er taget.

Læs mere om fotokonkurrencen her