In-Italias nyhedsbrev

Månedens bolig: Villa La Cerretana B&B i Viterbo, Lazio

Hvorfor skal luksus altid koste det hvide ud af øjnene? Det gør det heller ikke – In-Italia har fremtryllet en ualmindeligt eventyrlig bed and breakfast blot 100 km fra Rom.

"Bo som grever og baroner". Somme tider tænker man: Hvordan bor grever og baroner egentligt? Man kunne nemt forestille sig, at de bor som på Villa La Cerretana, hvor der hersker et herskabsmiljø uden sidestykke og betegnelsen ’standardiseret’ bestemt er et fy-ord. Villaen har tidligere været sommerresidens for adelen Conte di Roma og alt inventar er originalt.

Når man træder indenfor i eventyret, møder man historiske saloner med hvælvede lofter, stemningsskabende pejs med knitrende flammer og mange skønne antikke møbler, som alle har en god historie at fortælle. Under fødderne har man naturligvis marmor eller mahogni.

Også værelserne er kapitel for sig. Alle fire suiter er vidt forskellige i stil, form og farver. Bo fx i Suite Giada Bianca, som er ren og hvid som uskylden selv med moderne designermøbler eller i Suite Pensieri Blu, som er klassisk og historisk med chaiselong og mønstret tapet, som var det kongelige gemakker.

Udenfor har gartneren sørget for, at øjet behages i alle retninger. Og midt i haven har ejerne anlagt en smukt overdækket swimmingpool, som er perfekt integreret i haven. De indbydende omgivelser byder også på en poolbar og en jacuzzi. Det hele frister.

Villa La Cerretana er lidt som en hemmelighed, som man gerne vil holde for sig selv... eller allerhøjest dele med sin elskede.

Læs mere om Månedens bolig: Villa La Cerretana B&B i Viterbo, Lazio