In-Italias nyhedsbrev

Ledige steder i juli måned

Er sommerferien endnu ikke på plads? Så kan det måske betale sig at søge på In-Italia's brede udvalg ved at indtaste den ønskede periode samt ønskede faciliteter eller at kigge på nogle af de følgende opholdsmuligheder!
Appartamento Bergamaschi, Rom (Lazio)
Appartamento Bergamaschi ligger i nærheden af shoppinggaden Via del Corso og af den elegante Piazza Navona i et flot palæ med elevator. I kort gå afstand har du mulighed for at besøge de fleste af Roms store seværdigheder samt et rigt udvalg af spisesteder, caféer og butikker.

Residence Messapia, Santa Maria di Leuca (Apulien)
Flot fericenter med panoramisk beliggenhed, som byder på rummelige lejligheder med terrasse eller have, svømmebassin med børnebassin og restaurant på stedet.

Villa Mirella, Palinuro (Campania)
Her 900 meter fra Palinuros centrum finder man ni lejligheder til udlejning, alle møblerede med god smag. I haven er der svømmebassin, grill og havemøbler.

Hotel Sovestro, San Gimignano (Toscana)
Et godt hotel for både familier og par med dejlige udeområder, svømmebassiner for både børn og voksne, en glimrende restaurant og kun to kilometer fra det historiske centrum af San Gimignano.

Borgo del Faggio, Montepulciano (Toscana)
Midt i de smukke bakker få kilometer fra renaissancebyen Montepulciano ligger Borgo del Faggio i fredfyldte omgivelser. Bygningerne ligger i hesteskoform med græsplæner i midten og et flot svømmebassin, hvorfra der er en imponerende udsigt over landskabet, for enden. Indretningen af lejlighederne afspejler den traditionelle rustikke toscanske stil, men de har alligevel moderne komfort såsom fire gasblus, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Rocche di Valiano, Siena (Toscana)
På en lille bakketop fem km fra Siena ligger gården Le Rocche di Valiano. Udsigten over landskabet et betagende, og man skal næsten anstrenge sig for at finde et område uden vinranker på markerne rundt om gården. Her er også et stort svømmebassin med vandmassage i den ene ende, hvorfra udsigten naturligvis også er flot.

Case Vacanze Majestic, Pietra Ligure (Ligurien)
Case Vacanze Majestic består af 3 bygninger, der ligger i et grønt område med fin udsigt. Fra bygningerne er der ca. 900 meter til vandet, 1 km til centrum og 500 meter til indkøbsmuligheder. På stedet findes der have med pool på 7x14 meter (åben fra påske til sæsonen slutter). Ca. 600 meter væk kan man leje tennisbaner.

Residence Sant'Anna, Pietra Ligure (Ligurien)
På stedet er der reception, opholdsstue med bar og satellit-tv, kiosk, legestue, vaskerum og elevator og udendørs finder man stor terrasse, barbecue-område, legeplads og svømmebassin (18x8m) med børneafdeling (5x6, 1 meter i dybden). Svømmebassinet er åbent fra midten af maj til slutningen af oktober, hvis vejret tillader det. Residence Sant’Annas gæster kan desuden benytte stedets overvågede parkeringsplads eller leje garageplads.

Hotel Splendid, Baveno (Piemonte)
Hotel Splendid ligger lige på Maggioresøens bred mellem søen og den noget trafikerede vej, der løber langs med søen. Fra hotellet er der ca. 800 meter til Bavenos centrum, hvor man finder butikker, restauranter og barer. Til hotellet hører have med svømmebassin og privat strand.

Hotel Villa Paradiso, Meina (Piemonte)
Hotel Villa Paradiso ligger over for Borromée øer, langs en af de smukkeste veje - desværre trafikeret - i Italien. Hotellet byder på pool og privat strand.

Casale Mattei, Corneliano d'Alba (Piemonte)
Casale Mattei ligger i centrum af Corneliano d'Alba, hvor det oprindeligt blev bygget i 1703. Her findes fem velindrettede og komfortable værelser med fjernsyn og eget badeværelse / toilet. Morgenmaden serveres i den gamle stald - nu restaureret i stueetagen. Når vejret tillader det er det også muligt at sidde udenfor enten i skyggen eller under solen i den hyggelige have.

Il Borgo di Cioccaro, Penango (Piemonte)
Der er tale om en lille og stemningsfuld landsby, hvor familien Firato har restaureret og indrettet nogle af husene, som bruges til indlogering af de rejsende, der kommer til denne maleriske del af Piemonte. På stedet findes reception, parkeringsplads, bar og restaurant. Gæsterne kan desuden nyde omgivelserne fra det runde svømmebassin i haven.

Residence Ca' Mondo, Cavallino (Veneto)
Residence Ca' Mondo er et restaureret bondehus som ligger i et grønt område ca. 500 meter fra Cavallino sandstrand. Du finder ligeledes indkøbsmuligheder og spisesteder på ca. 500 meter afstand. Huset er omgivet af en stor privat have hvor der er grill, bord og stole samt et lille svømmebassin.

Residence Costa dei Pini, Cervia - Milano Marittima (Emilia-Romagna)
Residence Costa dei Pini ligger langs havpromenaden i Pinarella, et hyggeligt kvarter lige syd for Cervia centrum. I kort gåafstand finder du indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder. Bagved bygning ligger parkeringspladsen og svømmebassinet med børnebassin og kar med vandmassage.