In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Bestil vinsmagning på Italiens skønneste vingårde

Hvem drømmer ikke om at fuldende en vellykket ferie til et af Italiens utallige vindistrikter med smagen af en god drue på tungen? Nu er det muligt at bestille en vinsmagning i Italiens bedste vindistrikter.

Vinsmagning i Toscana

Toscana er meget mere end en landskabsmæssig åbenbaring med stolte cypresser og karakterfulde middelalderbyer. Området er i manges øjne (eller munde) også lig med bølgende vinmarker, som fryder øjet og forkæler ganen. Hvem kender ikke de verdenskendte vine Chianti, Brunello di Montalcino og Vino Nobile di Montepulciano? Her i Toscana kan man nyde saften fra de skønne druer på det prægtige landsted Palazzo Bandino nær Montepulciano eller på vingården Cantine Cesani ved middelalderbyen San Gimignano.

Vinsmagning i Piemonte

Nogle af Italiens mest prestigefyldte vine dyrkes i Langhe-området i regionen Piemonte. Navne som Barolo, Barbaresco og hvidvinen Arneis klinger sødt i manges ører. I Piemonte kan smagssansen forkæles med en vinsmagning på det herskabelige Villa Cornarea, som er omgivet af egne vinmarker i alle retninger, eller man kan smage de liflige dråber på Agriturismo Bevione, hvor det søde værtspar tager imod med åbne arme.

Vinsmagningerne består typisk af en rundvisning på vingården, en vinsmagning ledsaget af lokale specialiteter og endelig mulighed for at købe de velsmagende dråber med hjem, så ferieoplevelserne fortsætter lang tid efter, du er hjemvendt til den kendte dagligdag.

Ring til os på 3315 1313 eller bestil din italienske vinsmagning her.