In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Styr din eventyrlyst med In-Italias rejseruter

Vi har sammensat rejseruter og ferieforslag til de eventyrlystne og til dem, som søger nye sider af Italien. Prøv fx vores vinrute eller besøg Italiens mest særprægede byer.

Italien har det hele – nogen synes endda lidt for meget, for hvad skal man vælge, når udbuddet er stort og landet enormt? Skal du vælge upolerede og uspolerede byer på Sardinien, klassisk søophold ved Gardasøen eller historisk intimitet i en lille middelalderby?

Derfor har vi hos In-Italia gravet dybt ned i vores rejseerfaringer for at kunne anbefale de mest interessante steder. Hent inspiration her.

Har du endnu mere eventyrlyst i blodet og ønsker at sammensætte en rejserute eller følge et tema som fx vin, vulkaner eller Veneto, så har vi fundet frem til nogle ruter, som giver dig en anderledes bid af Italien og som alle er afprøvede af In-Italias berejste besætning. Se dem her.

Mere nyt fra In-Italia: Bedre infrastruktur på Adriaterhavskysten

Et større vejprojekt uden for Venedig er netop bragt til ophør. Il Passante di Mestre er et forlængende motorvejsstykke på 32 km, som får hele trafikken uden for Venedig til at glide bedre og skabe bedre forbindelse mellem motorvejene Milano-Venedig og Venedig-Trieste. Dette vil betyde mindre kødannelse og en bedre sommerferie for de mange danskere, som vælger at holde ferie langs Adriaterhavskysten i fx Bibione, Lignano og Jesolo. Projektet har været undervejs de sidste fire år og har i alt kostet den italienske stat mere end 968 mio. euro.

God køretur!