In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Cimber lancerer nye direkte ruter til Italien

Flyselskabet Cimber har overtaget nogle af Sterlings forhenværende europæiske destinationer og lancerer her i 2009 nye direkte ruter til Italien fra både København og Billund.

Dette betyder, at du nu kan flyve direkte fra København til de italienske storbyer Rom, Venedig, Firenze og Napoli – til de to sidstnævnte er Cimber p.t. de eneste udbydere. Desuden kommer der en direkte rute fra Billund til Rom. De nye ruter starter op omkring 30. marts 2009 og gælder i hele sommerhalvåret indtil ultimo oktober 2009. På alle ruterne er der flere ugentlige afgange. Se fartplaner på www.cimber.dk/fartplan.

Ring til os på 3315 1313 eller skriv til info@in-italia.dk og få flere informationer om, hvordan du lettest kommer ned til dit hotel eller feriebolig i Italien.

Mere nyt fra In-Italia: Meyers Madhus inviterer til sardisk kogeskole


Nu har du muligheden for at få en kompromisløs sardisk madoplevelse. Meyers Madhus henter familien, opskrifterne, ja – selv råvarerne til København og inviterer til en 7 retters middag (med dejlige sardiske vine) tilberedt af familien bag Restaurant Su Barchile fra OroseiSardinien og til en sardisk kogeskole (undervisning, madlavning og 5 retters middag, inkl. vine og opskrifter), hvor du selv får lov at lære og arbejde i køkkenet.

SARDISK KOGESKOLE
(1250 kr. pr. person): Lørdag den 31. januar 2009 kl. 17.00 – 23.00
SARDISK MIDDAG (950 kr. pr. person): Søndag den 1. februar 2009 kl. 17.00.
For tilmelding og yderligere informationer: www.meyersmadhus.dk.

Ring til In-Italia på 3315 1313 eller skriv til info@in-italia.dk, hvis du skulle få lyst til at besøge Hotel Ristorante Su Barchile i Orosei på Sardinien.