In-Italias nyhedsbrev

Månedens bolig: Villa Verdi, Anzio ved Rom

Denne ejendommelige villa uden for Rom er perfekt til vores skandinaviske kunder. En lang række faciliteter, fortrin og bekvemmeligheder gør den ideel til den kræsne feriegæst.

Den velklingende Villa Verdi ligger på den lige så velklingende vej Via Ville Verdi og refererer til komponisten Giuseppe Verdi. En lang række faciliteter, fortrin og bekvemmeligheder gør denne dansk-ejet villa ideel til den kræsne feriegæst.

Til livsnyderne:
Den 40 m² store solterrasse indbyder til afslapning og solbadning. Afstandene er meget bekvemme – også i det absolutte nærområde: inden for 1000 m finder man både indkøbsmuligheder, slagter, bager og spisesteder. Skandinaviske feriegæster vil desuden sætte stor pris på stedets Weber-grill til hyggelige grillaftener, de danske tv-satellitkanaler, trådløs internetopkobling, vaskemaskine og opvaskemaskine.

Til de aktive:
Ud over alle tænkelige strandaktiviteter nede ved vandet, finder man i nærheden af Villa Verdi både golfbane, rideskole, tennisanlæg og swimmingpool.

Til de kulturinteresserede:
Villaen ligger blot en times kørsel (bil/tog) fra Roms mange historiske og karakterfulde kvarterer. Historisk charme finder man også i nabobyen Nettuno eller i Terracina, som ligger lidt længere væk.

Til børnene:
I den store frodige have på 1000 m² finder børn og barnlige sjæle både legeplads og trampolin, som vil fornøje og underholde i timevis og blot 1½ km fra villaen ligger en skøn, børnevenlig badestrand, og om aftenen er der børnetime på de danske satellitkanaler.

Læs mere om Villa Verdi i Anzio ved Rom