In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Hvor kommer hotellerne og ferieboligerne fra?

Hos In-Italia kan vi tilbyde vores kunder mere end 1800 hoteller og ferieboliger at vælge imellem. Men hvor kommer alle de skønne vingårde, centrale storbylejligheder og smagfulde boutique-hoteller egentlig fra?

Hos In-Italia arbejder en hel afdeling på højtryk for at finde de hoteller og ferieboliger, der ligger lige præcis i det område og har lige præcis de faciliteter, som vores kunder efterlyser. Denne afdeling hedder Kontrahentafdelingen, og dens fornemmeste opgave er at finde nye hoteller og boliger og lave aftaler med vores trofaste og gæstfrie samarbejdspartnere over hele Italien.

Når vi mangler nye hoteller og ferieboliger i vores program, rejser de såkaldte kontrahenter (medarbejdere i Kontrahentafdelingen) til Italien for at finkæmme nye og velkendte områder og komme hjem med nye tilbud, som garanterer en vellykket ferie for vores kunder. De gode steder finder vi med vores mangeårige branchekendskab, og desuden deltager vi i messer over hele Italien for hele tiden at være på forkant med nye tendenser. Andre gange finder hotellerne os, og endelig får vi ofte gode anbefalinger fra vores kunder, som på anden vis har boet på nogle stemningsfulde steder, der netop ville passe godt ind i vores program.

Prøv at lave en søgning på www.in-italia.dk eller ring til os på 3315 1313 og få en snak om drømmeferien.