In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Hvor holder In-Italia selv ferie?

Selv når In-Italias medarbejdere fra tid til anden holder lidt velfortjent ferie, kan vi ikke holde fingrene fra Italien. Find ud af, hvilken type ferie og hvilke områder, der særligt tiltaler os hver især – og få et par gode rejsefif.
Bliv ikke overrasket, hvis du løber ind i en In-Italia-medarbejder under ferien i Italien – vi kan nemlig heller ikke holde fingrene fra landet med de mange skønne oplevelser, når vi skal på ferie.

Sardinien er et stort hit blandt In-Italias medarbejdere: både Johnny, Johanne og Stefania skal alle ned og nyde de drømmeagtige sandstrande og den billedskønne natur. Mette vælger at slå sine folder langs Lazios kyst og ude på øen Ponza for at krydre ferien med lidt eventyr. Caroline og Louise skal begge til det klassiske Toscana og snuse til varme kilder og små vinbyer. Rikke og Rikke laver den solsikre satsning ved Adriaterhavskysten i Cavallino og Bibione, mens Sarah drager til Piemontes vinområde, hvor hun har tabt sit hjerte til landstedet Borgo Partiquilär. Allan venter til efteråret, hvor eksotiske Apuliens mange skatte tager sig godt ud: her venter trulli-byen Alberobello, den gamle græske by Gallipoli og den hvide by Ostuni.

Vi ønsker os selv god ferie!