In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: In-Italias Midtitaliens-team har atter besøgt Toscana

Rejsekonsulenterne hos In-Italia har i de forgange måneder foretaget adskillelige rejser til vores alle sammens yndlingsdestination Italien for at højne kendskabet til produkter og destinationer.

Midt- og Syditaliens-teamet har besøgt Toscana og Sicilien for at opfriske viden om udvalgte områder i regionerne og for at tilse både kendte og nyere feriedestinationer og ferieboliger.

Fra Midtitaliens-teamet beretter rejsekonsulent Caroline, at hendes bedste oplevelse fra den netop overståede inspektionstur til Toscana var fra Mugello-dalen i det nordlige Toscana. Turen bød på en rejse i mørkegrønne skove, med glimtvist udsigt mellem to dale, indhyllet i skovens milde ro, mens en kølig briser lufter og en lille bæk risler. HER har man fornemmelsen af, at der bor vildsvin dybt inde i skovene. På besøg hos et hengivent par, der åbnede deres dør og arme på vid gab for tre fremmede på visit.

I denne skovklædte dal finder vi landstedet Il Colle i San Godenzo – og er du først kommet indenfor, kommer du helt sikkert tilbage. Her lever venligheden i form af ægteparret Mirella og Silvano. De vil gøre alt for at få deres gæster til at føle sig godt tilpas og ikke mindst glade – og hvem bliver ikke glad for at se, at julemanden lever inde bag Silvanos tykke og yderst uddaterede briller? I dagtimerne dyrker de grøntsager og holder dyr nogle få meter fra huset, alt i mens gæsterne kan dase i det luksuriøse svømmebassin, hvor der både er børnebassin, vandmassage og en ordentlig dybde i den ene ende, så man kan springe på hovedet. Bestemt et besøg værd – særligt hvis man er på udkig efter en nærværende, autentisk ferieoplevelse, hvor der både er plads til at være sig selv, sætte sig til storbords og møde de andre logerende, lege med sine børn på den store græsplæne, udforske skovene og de nordligere beliggende byer eller bare dase ved poolen.

Rikke og Mette tog til Siciliens nordlige kyst – fra San Vito Lo Capo til San Marco d’Alunzio, og i næste nyhedsbrev kan du læse mere om, hvad de havde med hjem i bagagen af gode oplevelser.

Italiensk messe i Århus 13.-15. juni 2008
Hvis du er bidt af en gal italiener og sværmer til Ferrari, italiensk delikatesser og skønne feriemål, så besøg "A Taste of Italy" i Ridehuset i Århus fra 13/6 til 15/6. Du kan også møde In-Italia på messen.
Læs mere her