In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Mere for øjnene på www.in-italia.dk

Vi forsøger konstant at forbedre vores site www.in-italia.dk, så det bliver kønnere at se på og nemmere at navigere i. Læs mere om vores nyeste tiltag.

Hos In-Italia ligger vi ikke på den lade side, men forsøger tværtimod konstant at forbedre vores serviceniveau og vores hjemmeside, så de svarer til vores kunders forventninger. Hos In-Italia kan du forvente at få en personlig og troværdig behandling – og vi udøser hjertens gerne af vores ekspertise i form af gode råd, tips og idéer til ferien i Italien.

Vores seneste initiativ på www.in-italia.dk er et nyt billedformat, som ud over at være mere tidssvarende med klare linjer og afrundede hjørner, viser billederne i et større format, når man klikker på fotoet (hvis det enkelte fotos opløsning tillader det). Og de giver en helt anden mulighed for at kunne nyde Italiens farverige mangfoldighed. Se fx Le Cinque Terre i Ligurien eller Tropea i Calabrien i det nye format.

Vi har opdateret vores destinationskort, så du nemmere kan finde rundt geografisk, panorere rundt på kortene, se satellitluftfoto og zoome ind/ud for at få et klart overblik over, hvor vores hoteller og ferieboliger ligger. Se fx Toscana: www.in-italia.dk/gmaprr_2.asp. Tidligere benyttede vi statiske kort, mens vi nu benytter de langt mere brugervenlige Google-kort.