In-Italias nyhedsbrev

Månedens bolig: Casa sul Mare, Polignano a Mare i Apulien

Når man træder ud på Casa sul Mares skønne terrasse med vue over Adriaterhavet og Polignano a Mares lodrette klipper og hvidkalkede byhuse, så mærker man, hvordan luften pulserer af usædvanlig sødme.

Bo som grever og baroner i en lejlighed med 1500-tals møbler og en svimlende havudsigt. Sætter du pris på eksotiske landskaber, sydlandsk gadeliv, stemningsfulde torvepladser, bredt udvalg af små hyggelige restauranter og et historisk gadenet, hvor du lader sig føre rundt i de små gyder af den gode stemning, må du givetvis unde dig selv en ferie i Polignano a Mare.

Casa sul Mare giver dig mulighed for noget, som du ikke troede, var realiserbart, nemlig et ophold i denne gamle lejlighed med uvurderlige antikke møbler, ægte tæpper, hvælvede lofter og de smukkeste stensætninger. Knapt når åndedrættet at genfinde sin naturlige rytme efter rundturen indendørs, før man igen taber både næse og mund, når man træder ud på terrassen med havudsigt. Havet er fuld en doven ro, som gentager sig selv i en forundrende uendelige og de gamle huse på de lodrette klipper ude på pynten skaber en smuk profil – særligt i skumringen.

Læs mere om Casa sul Mare, Polignano a Mare i Apulien