In-Italias nyhedsbrev

Nye ting på hjemmesiden

Vores konstante udvikling gælder ikke kun vort udbud af ferieboliger og hoteller. Også det system, vi arbejder med er, forandres ideligt. Vi siger ofte, at hvis man tager på ferie i et par uger, skal man have et kursus, når man kommer hjem. Denne udvikling har som sigte at skære alt det kedelige, ressourcekrævende arbejde væk, så vi bedre kan koncentrere os om at yde en personlig service over for kunderne.

Men også den del af In-Italia, som I umiddelbart ser, altså hjemmesiden, har udviklet sig meget det sidste halve års tid. Vi har således i forbindelse med sommersæsonen forbedret muligheden for at se, hvor der er plads de forskellige uger væsentligt. Vi forsøgte os med disse lister over ledige lejligheder sidste år, og det var en så stor succes, at vi i år har fået mange samarbejdspartnere til jævnligt at sende os opdaterede oversigter over deres ledige lejemål. Arbejdet foregår indtil videre manuelt (vi får en fax eller en mail og skal så opdatere uge for uge, lejlighed for lejlighed), men med tiden håber vi at kunne automatisere processen og udvide den til endnu flere steder. En anden bivirkning af denne udvikling er, at vi også under de enkelte feriesteder har tilføjet muligheden for at se, hvad der er ledigt. Men indtil videre er dette som sagt primært møntet på sommerferien, og langt fra alle vore 1235 steder er med i systemet.

Med så mange steder at vælge imellem er det naturligvis ofte svært at bestemme sig. En lille hjælp til afgørelsen har vi forhåbentlig præsteret med det nye meget mere detaljerede kortmateriale, der gør det muligt at springe frem og tilbage mellem oversigtskortet og det enkelte sted. På oversigtskortet over regionen har vi sat små huse ind, alle de steder vi har noget at tilbyde, og fører man pilen hen over huset, kommer byens navn op. På denne måde kan man både få en langt bedre idé om, hvor boligen ligger, og hvilke andre muligheder der findes i nærheden.

Vi har også udbygget de geografiske oplysninger på en anden måde. For hver eneste by, man går ind på, er der nemlig nu angivet afstanden i km fra København, og med et lille klik på ”Se flere afstande” får man en længere liste over afstande til byer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og ikke mindst Italien op. Ved samme lejlighed får man mulighed for at gå ind på kortet over den pågældende region samt et kort med alle Italiens lufthavne. Hvis man ønsker en mere præcis angivelse af afstanden, kan man indtaste sit eget postnummer, hvorefter systemet vil udregne hvor mange kilometer man har frem til byen!