In-Italias nyhedsbrev

Skiferie

In-italia har i år egen ski-site, som du finder under http://www.in-italia.dk/ski, og det er nu meget nemmere at finde vore gode skitilbud. Skisæsonen er allerede i gang, og de populære skiområder er i skoleferierne i uge 7 og 8 allerede meget godt solgt. De første steder, der bliver solgt er traditionelt Livigno, Canazai og Cervinia, områder som er kendt og elsket af skandinaverne.
In-italia tilbyder ud over disse meget populære områder en lang række af perler, hvor skiløbet er mindst ligeså godt, og hvor liftkøerne vil være mindre, priserne lavere både på lejlighederne og på de lokale indkøb og sidst men ikke mindst, så er det områder, som er populære blandt italienerne selv, hvorfor maden er god og priserne fornuftige!

Skiferien er efterhånden gået hen og blevet rigtig dyr, men vælger du et super skiområde som Bormio, får du et sammenhængende område, der er ligeså stort som Livigno med langt bedre skiløb, og hvor lejlighederne, Residence Boschetti d'Adda, kun koster det halve! Her skal du kigge under Alta Valtellina.

Et andet snesikkert og godt område er San Martino/Passo Rollo – en del af Superski Dolomiti, hvor vi har nogle rigtig gode og prisbillige lejligheder: Residence Club Sporting!

Club Residence Centro Vacanze Veronza i Carano finder du under området Latemar-Cermis-Lusia, og igen er lejlighederne af god kvalitet, priserne meget beskedne og skiterrænet ganske godt!

For dem, som ikke er så øvede, men som gerne vil til Italien, anbefaler vi varmt Aprica. Her får du noget for pengene, her er hyggeligt, og stedet er ikke overrendt. Aprica kan varmt anbefales til dem, som flyver med SAS til Milano eller med Sterling til Milano-Bergamo.

I Aosta-dalen har vi et for skandinaverne forholdsvis ukendt område, La Thuile, hvor du også får en rigtig godt og stort skiområde, som også går ind i Frankrig og La Rosiere.

Vil du gerne møde andre danskere, så vælger du Livigno, Canazei og Cervinia, hvis du gerne vil møde italienere, spise godt og undgå danskere så vælger du San Martino, Latemar, Aprica, Ponte di Legno, Bormio/Alta Valtelina, La Thuile og resten af dem, som du finder på ski-siten!

Vil du gerne have lidt stil over det, og skeler du ikke så meget til prisen, vælger du de italiensk in-steder Cortina d’ Ampezzo, Madonna di Campiglio eller Courmayer, men nu er du advaret – det er ikke billigt!