In-Italias nyhedsbrev

Nye ting på programmet

En stor fordel ved ikke at være afhængig af et trykt katalog er altid at kunne forandre sammensætningen af programmet, når behovet opstår. Der går derfor sjældent en uge, uden at vores udvalg af ferieboliger og hoteller ændres.

I løbet af denne sæson har vi især udvidet på to områder: lejligheder i Rom og selvstændige villaer i Toscana. Før har det ofte været problematisk for os at finde plads til de mange kunder, som gerne ville til Rom i de særlig pressede perioder (efterårsferien, påsken osv.), men i år er der ingen ko på isen. Vi har nemlig fået nye kontakter i byen med mange gode lejligheder i det eftertragtede historiske centrum.

I Toscana har vi også ekspanderet antallet af villaer med svømmebassin solidt. De er naturligvis ikke billige, men i betragtning af, at man ofte er 12-16 personer, som prisen skal fordeles på, så er det tit billigere end en lejlighed sammen med mange andre på en gård. Kvaliteten på villaerne er som regel god, og charmen ved at have et sted helt for sig selv og sin familie (eller vennerne) gør denne ferieform meget tiltrækkende.

Villaernes størrelse, beliggenhed og stil varierer ganske meget. De mindste er til kun 6 personer, de største til 30. Nogle (få) ligger tæt på kysten, men de fleste ligger inde i landet, hvor man finder det ægte toscanske landskab. Stilen kan svinge lige fra det rustikke (Borgo Antico), over det enestående (Vivarelli) til det eksklusive (Villa del Laghetto). Enkelte af dem er opdelt i to lejligheder, hvilket gør dem ideelle for familier, der rejser sammen.

Og så skal det ikke forglemmes, at vi også har udvidet vort program i og omkring Lucca væsentligt, således at vi nu også tilbyder lejligheder i det historiske centrum. Antallet af lejligheder og huse på landet omkring byen er også steget betydeligt.

Se f.eks. vores nyheder ved Lucca:
Casa Nido i Celle dei Puccini
Appartamento Elisa i Luccas centrum
Villa Tartarughe uden for Lucca
B & B Don Chisciotte kort uden for Lucca