In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia

In-Italias medarbejdere har ikke ligget på den lade side i efteråret. De har nemlig rejst Støvlelandet tyndt for at kunne vejlede endnu bedre om vores boliger, rejsemål, strande og udflugtsmuligheder. Og så bliver det nemmere at komme til Italien: Sterling lancerer nye ruter til foråret.

Medarbejderne bygger videre på den solide ekspertise


 


In-Italias medarbejdere har haft et travlt efterår. De har nemlig traditionen tro været på inspektionsrejser i Italien. Disse rejser foretages for at sikre, at boligerne år efter år lever op til de beskrevne klassificeringer på vores site www.in-italia.dk. Derudover trækker vores kunder på den solide ekspertise, som medarbejderne henter med hjem. Det kan fx være boligens indretning, landskabets karakter, strandenes beskaffenhed, udflugtsmuligheder med mere. Denne gang er rejserne gået til Ligurien, Piemonte, Gardasøen, Toscana, Umbrien, Lazio, Sardinien, Amalfikysten, Calabrien, Apulien og Sicilien. Vi ser frem til at udøse af vores viden og erfaringer.


 


Nye flyruter til Sardinien, Amalfikysten og Trieste


 


Tilgængeligheden til Italien bliver større og nemmere med lanceringen af Sterlings nye flyruter til foråret 2008. Der kommer en direkte rute fra København og Billund til Olbia på Sardinien og derfra videre til øens mange gyldne sandstrande. Fra København kommer der en direkte rute til Napoli, som gør det nemt at komme til Amalfikysten, Cilento-halvøen, Basilicata og Apulien. Endelig opretter Sterling en rute fra København til Trieste i Norditalien, som gør det nemt og billigt at komme ned til Adriaterhavskysten. Flybilletter med Sterling til Italien kan bestilles gennem In-Italia. Læs mere her: http://www.in-italia.dk/fly.asp