In-Italias nyhedsbrev

Nyt fra In-Italia: Flyv direkte til Amalfikysten

Du kommer nemt til Italien. Flere og flere flyselskaber får øjnene op for Italiens uimodståelige skønhed og tilbyder mange direkte ruter og i øvrigt mange ruter med en overkommelig mellemlanding.

Flyv med SAS til Napoli

Ud over direkte fly fra København til Venedig, Milano, Bologna, Pisa, Firenze, Rom, Sardinien og Sicilien, så er årets store nyhed fra SAS deres direkte rute til Napoli! Med direkte fly til Napoli kommer du nemt til Amalfikysten – den romantiske og billedskønne kyststrækning, der kan få selv det koldeste vinterhjerte til at smelte.

Ekstra godbid til toppen af Danmark

Men stop en halv – der er flere gode nyheder: Du kan nu også flyve direkte fra Aalborg til Nice, hvorfra du har kort afstand til hele Den Italienske Riviera, altså regionen Ligurien med sine smukke sandstrande og pastelfarvede middelalderbyer. Eller du kan nyde ferien i en af vores boliger i Sydfrankrig på www.in-france.dk.

In-Italia hjælper dig med at finde den rette feriebolig – og så booker du selv flybilletten. Men vi gør det naturligvis nemt for dig ved at samle alle flyruterne mellem Skandinavien og Italien for 2014 i en overskuelig oversigt. Se her: www.in-italia.dk/italien/flyforbindelser

Bestil din feriebolig på Amalfikysten eller i resten af Italien på www.in-italia.dk eller ring til os på 33 15 13 13 for at finde det helt rigtige i nærheden af de byer, hvor der er flyforbindelse til fra Danmark og resten af Skandinavien.