In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Giv islag, sjap og slud baghjul og dyk ned i denne måneds nyhedsbrev, hvor du kan gøre det nemmere for dig selv at være bilist i Italien. Husk, at du nederst i mailen kan printe nyhedsbrevet ud – men husk også at tage hensyn til miljøet, inden du printer på livet løs.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1504
Prisstigninger mig her og prisstigninger mig der! Hos In-Italia kan du trygt og nemt bestille ferieophold i Italien til særdeles fornuftige priser. Heller ikke i år har vi hævet priserne på vores boliger.
Newsletter_1505
Har du lyst til at forkæle dig selv og en af dine nærmeste, burde du overveje en forlænget weekend i charmerende Ravenna i det velfungerende Norditalien. På Villa Santa Maria in Foris kan I føle jer som nogle af de heldige udvalgte og bo midt i byen i historiske rammer med stil – og endda til en yderst fornuftig pris.
Newsletter_1508
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug for konkrete fif og forslag fra nogen, som selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder samt festlige arrangementer og lokale byfester.
Newsletter_1512
Det er vist vidt og bredt kendt, at italienerne kører anderledes bil end os nordiske bilister. I manges øjne kører italienerne forholdsvis hasarderet og som en brækket arm, mens andre mener, at de generelt er meget dygtige bilister. Lad os i det følgende se nærmere på nogle spøjse karakteristika, der kan gøre dig klogere på dette varmblodede folkefærds færden i trafikken.
Newsletter_1517
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Italiens eneste fjord, Milanos nye togstation og danskernes småskænderier under ferien.
Newsletter_1520
Carpaccio di Bresaola har mange ansigter, og anses almindeligvis for at være en klassisk sommerret, serveret på en bund af sprød rucolasalat. Som jeg serverer den her, er der tale om en vinterversion med valnødder og den bitre italienske radicchio-salat, der lægger sig solidt op ad månederne fra november til marts, hvor man finder radicchio i handlen i Italien og valnødderne er høstede.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve