In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Spring ind i 2011 med masser af ferie-inspiration og andre italienske godter. Husk, at du nederst i mailen kan printe nyhedsbrevet ud – men husk også at tage hensyn til miljøet, inden du printer på livet løs.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1465
Vores nyhedsbrev har nu eksisteret i mere end tre år, og vi synes derfor, det er tid til at se rubrikkerne efter i sømmene og gøre brug af de mange gode råd og ønsker fra jer aktive læsere.
Newsletter_1466
En kombination af, at Påsken falder sent i år og desuden falder sammen med Italiens Befrielsesdag, betyder, at der bliver rift om de gode feriesteder i Italien i Påsken i år.
Newsletter_1468
Man kan vel ikke forlange både fred og ro, smuk natur, pool, hjemmelavet toskansk mad samt hjemligt indrettede værelser og et elskeligt værtspar, når man samtidig også vil være tæt på hyggelige byer med markeder og mange mennesker? Jo, det kan man faktisk godt, hvis man vælger at besøge Capovento ved Castellina in Chianti.
Newsletter_1469
Italiens mangfoldighed kan være så bredspektret, at man somme tider har brug konkrete fif og forslag fra nogen, som selv har været der. Her kan du få inspiration til rejsemål, udflugter, oplevelser, seværdigheder og festlige arrangementer og lokale byfester.
Newsletter_1500
Den italienske ministerpræsident Silvio Berlusconi optræder gang på gang på slap line. Pinlige billeder og tåkrummende udtalelser går verden over. Men hvem gemmer der sig egentlig bag det til tider klovnede ydre? En moderne fyrste eller en harmløs spasmager?
Newsletter_1477
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om italienernes storforbrug af plastikposer, de italienske nyheders valg af førstedame og bandlysning af letpåklædthed i Syditalien.
Newsletter_1479
Jeg skulle måske starte med at introducere mig selv. Mit navn er Luisa, jeg er italiensk husmor anno 2011, og jeg vil fremover overbringe jer mine bedste opskrifter og tilhørende fif fra mit eget køkken – her i In-Italias nyhedsbrev. Som noget nyt vil jeg desuden, i samarbejde med to mindre vinhuse i Danmark (Det Lille Vinhus og Allan Hedstrøm Vinimport), anbefale en italiensk vin, som gør sig godt til månedens opskrift.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve