In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Giv dig selv et pusterum midt i juletravlheden og hent inspiration til Italiensferien. Denne gang afrunder vi med kyndige grønne fingre vores tema om Italiens botaniske haver og parker. Husk, at du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det hvor som helst, når som helst – men hav dog altid miljøbevidstheden i baghovedet, inden du printer på livet løs. Se link nederst i mailen.

God læselyst og rigtig glædelig Jul!
Printervenlig udgave
Newsletter_1431
Efter mange års tilhørsforhold til Østerbro i København flytter In-Italia til lyse og skønne lokaler i nabobydelen Nørrebro.
Newsletter_1432
1. januar 2011 indfører Roms bystyre en turistskat, som kommer til at påhvile alle tilrejsende til Roms storkommune, og som betales direkte ved ankomst på det sted, hvor man er indlogeret (hotel, B&B eller residence).
Newsletter_1434
At opleve smukke og velplejede haver siges at have en terapeutisk og beroligende virkning på krop og sjæl. Så hvorfor ikke kombinere dette med en tur til Midt- og Syditaliens mange skønne haver og parker i de – for os nordboere – lunere himmelstrøg?
Newsletter_1439
Centrale, moderne og til gode priser – så enkelt kan man beskrive Appartamenti Astoria. En række dejlige lejligheder i den charmerende universitetsby Bologna i det centrale Italien.
Newsletter_1441
Lyder som et gyldent og varmt krydderi fra de østlige lande, men hvis man kigger på et kort over det nordlige Toscana, vil man hurtigt finde, at det er et aflangt, frodigt og særegent bjergområde.
Newsletter_1445
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Venedigs første kvindelige gondoliere, Amarone-vinens nylige hædersbevisning og Julemanden, som åbenbart hverken er fra Finland, Grønland eller Nordpolen men fra Apulien.
Newsletter_1446
Arrabbiata betyder vred, og tilnavnet har denne ret fået takket være den styrke, tomatsaucen opnår, idet den tilføres chili. Retten tilskrives oftest den romersk kulinariske tradition, og er en simpel pastaret med en meget præcis smagsoplevelse til ganen.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve