In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Midt i novembers blæst og rusk kan du i denne måneds citrontema drømme dig ned til indbydende citronlunde og behagelige temperaturer. Husk, at du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det hvor som helst, når som helst – men hav dog altid miljøbevidstheden i baghovedet, inden du printer på livet løs. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1366
Nu gør In-Italia det endnu nemmere for vores kunder at planlægge sommerferien.
Newsletter_1369
Per Pallesen har netop udgivet sin egen personlige guide til gode restaurantoplevelser i Roms sidegader – gør du brug af den, er du helt sikker på at få mindet om en ægte romersk middag med hjem fra ferien. Per Pallesen har nemlig indsamlet alle de gode fif under opholdene i sin lejlighed i Trastevere – kendt som det mest folkelige kvarter i Rom.
Newsletter_1372
Mange visuelle bidrag fra vores kunders sommerferie har fundet vej til vores dommerkomité for fotokonkurrencen, og igen har udvælgelsen været meget svær.
Newsletter_1374
Denne måneds tema kommer helt ind under den nubrede hud på den italienske citron, der viser sig både at kunne være et svimlende sødt, et grimassefremkaldende surt OG til tider sågar et promillefuldt bekendtskab.
Newsletter_1384
Er du træt af skiferie på lavbudget, som alligevel aldrig helt holder, skulle du måske prøve noget nyt i år. Et ophold på Hotel Punta Maquinaz hører ikke til i den billige ende af prislisten, men til gengæld får du meget for pengene.
Newsletter_1386
Der findes dem, som holder lige meget af katte og hunde, men de fleste har en klar præference. Det hænger sammen med mentalitet, livssyn, eller hvad vi nu vælger at kalde det (selv foretrækker jeg grise). På samme vis eksisterer der nok mennesker, som sætter Siena og Firenze lige højt, men også de er undtagelser, der bekræfter reglen.
Newsletter_1389
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Julia Roberts’ indflydelse på isforbruget i Rom, Italiens rekord i hotelværelser og muligheden for at opleve Edvard Munch i regionen Friuli.
Newsletter_1390
Både citroner og ansjoser er blandt hovedaktørerne i den klassiske middelhavskost, og det kan ikke undre, at vi skal til Campania-regionen, hvor citronerne strutter og fiskene danser af velvære på havoverfladen – for at give os hen til denne vidunderlige kombination af de to.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve