In-Italias nyhedsbrev

Kære kunde

Årstiden dikterer græskar og løv i alt andet end grønne nuancer. I dette nyhedsbrev sætter vi alle jer kunder i fokus: Jeres fif og favoritter kan nu komme alle til gavn. Husk, at du kan printe nyhedsbrevet ud og læse det hvor som helst, når som helst – men hav dog altid miljøbevidstheden i baghovedet, inden du printer på livet løs. Se link nederst i mailen.

God læselyst!
Printervenlig udgave
Newsletter_1293
E-handelsfonden har gennemgået vores hjemmeside, og har tildelt os e-mærket som et synligt bevis for, at vi gør en aktiv indsats for at sikre kundernes tryghed.
Newsletter_1292
Kom gratis med til den store messe for kvalitetsrejser i Øksnehallen i København den sidste weekend i efterårsferien.
Newsletter_1294
Endnu engang har vi fået lov at få et lille indblik i jeres dejlige ferieminder via alle de mange smukke, livsbekræftende og personlige fotos, der er blevet indsendt til vores fotokonkurrence. Indsend dit bedste feriebillede fra Italien og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort til In-Italia.
Newsletter_1295
Vi får mange tilbagemeldinger fra alle jer kunder efter endt rejse om jeres oplevelser og unikke øjeblikke under jeres ophold i Italien. Månedens tema er en ode til alle jer, der har taget jer tid til at dele, hvad der netop har gjort jeres Italien til en helt unik oplevelse med hele In-Italia familien. Hvorfor dit Italien er værd at opleve nok engang, og hvorfor netop dit Italien fortjener at blive udforsket.
Newsletter_1311
Som en del af årets arbejdsrejse til Italien havde to af In-Italias medarbejdere i september fornøjelsen af at overnatte på Agriturismo Due Carpini uden for Valdobbiadene i Veneto.
Newsletter_1314
Fra vores hotel i den gamle bydel slår jeg øjnene op til udsigten af San Antonio kirkens klokketårn, som nærmest fylder hele vinduet på nær en lille strimmel blå, blå himmel, som fortæller, at endnu en smuk sommerdag venter.
Newsletter_1317
Her bringer vi finurligheder om Italien og italienerne. Denne gang fortæller vi om Nutellaen som ikke altid har været smørbar, dansk-italiensk sundhedsdyst og italienernes nedtonede forventninger til julefrokosten.
Newsletter_1319
Smagen af trøffel kan ikke beskrives men skal opleves, således skrev vi i vort Trøffel-tema fra august. For at følge op på denne opfordring, bringer vi her en opskrift på en af de mere klassiske måder at nyde sin trøffel på, nemlig over en simpel risotto.

Klik her for at se vores tidligere nyhedsbreve